13. Research on an ecological innovation model for Quang Ngai beer production factory
Abstract
This study researched on an ecological innovation model for Quang Ngai beer company to ensure more efficient use of natural resources and the sustainable development towards green growth. Enterprises shall improve the efficiency of input materials and fuels use and reduce the impacts of environmental pollution. In the process of production, distribution and consumption, enterprises improve the inefficient processes, reducing waste generated and redesign packaging to reduce energy consumption during transfer, disposal and recovery. Ecological innovation helps businesses achieve their goals of economic efficiency and environmental protection.
Full text article
References
[2]. UNEP (2014). Hướng dẫn sử dụng công cụ đổi mới sinh thái.
[3]. Hiệp hội sản xuất đồ uống (2016). Sáng tạo Bia & Rượu mạnh - Xu hướng chính, 2014 - 2015 và báo cáo Ngành Bia trong quá trình chuyển đổi: bao gồm các thị trường, sản phẩm mới và Người tiêu dùng 2012.
[4]. Nguyễn Thị Thu Hồng (2018). Nghiên cứu áp dụng mô hình đổi mới sinh thái cho một doanh nghiệp thí điểm. Luận văn Thạc sỹ, Trường Đại học Bách Khoa Hà Nội.